Video: Clarksoni, Hammondi ja May uus show kannab pealkirja «The Grand Tour»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond
James May, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Amazoni videokeskkonnas hakkab nägema BBC autosaate «Top Gear» endiste saatejuhtide Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May uut show´d pealkirjaga «The Grand Tour», lühidalt GT.  

Clarksoni sõnul jõuab uus saatesari eetrisse sel sügisel ja iga osa kajastab erinevat riiki, edastab BBC.

«Kuna iga osa tegevus toimub erinevas riigis, siis see on omamoodi «grand tour» (suur ringreis). Selle tõttu sai saatesari nimeks «The Grand Tour»,» teatas Clarkson.

Tegijate  ja saatejuhtide sõnul on nad maailmas esimesed, kes liiguvad ühest riigist teise, ilma et neil oleks kindlat stuudiot. Võttemeeskonna ja staarsaatejuhtide kasutuses on suur telk, mis täidab stuudio aset.  

Hammondi sõnul meeldib talle telkimine, kuid iga kord uues kohas telgis olla, on midagi muud.

«Oleme nagu kuulsad maadeavastajad, kuid me ei valluta ja alluta metsi ja rohumaid, vaid saatemaastiku uusi alasid,» teatasid Clarkson, May ja Hammond.

Lisaks kolmele staarsaatejuhile liitus Amazoni meeskonnaga ka «Top Geari» endine saatejuht Andy Wilman.

«Top Geari» uued osad, milles on põhilisteks saatejuhtideks endine Briti raadiohääl Chrsi Evans ja seriaalist «Sõbrad» tuntud Matt LeBlanc, jõuavad vaatajateni alates 29. maist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles