Viiekümne meetri kõrgusel toimuva Taevakontsertide sarja avavad Chalice ning Laura

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura kontsert meelitas Viru Cafe Lyoni rekordarvu fänne
Laura kontsert meelitas Viru Cafe Lyoni rekordarvu fänne Foto: Tiit Mõtus

Taevarestoran Dinner in the Sky üllatab publikut kümnenda juubeliaasta puhul ainulaadse Taevakontsertide sarjaga. Uue ürituste sarja avavad 18.-21. juulil Chalice ning Laura, kes esinevad 50 meetri kõrgusel Vanasadamas vaatega õhtusele Tallinnale.

«Idee hakata korraldama taevakontserte tekkis soovist teha külastajatele meeleolukas juubelikingitus, mis jääks pikaks ajaks meelde. Kui kümme aastat tagasi oli olemas vaid kraanaga kõrgustesse tõstetav laud, siis aastate jooksul on taevarestoran muutunud üha mitmekülgsemaks. Loodame, et kontsertide sari rikastab meie poolt pakutavat elamust veelgi,» rääkis taevarestorani eestvedaja Risto Meigas.

Taevakontserdid teeb muuhulgas eripäraseks intiimne õhkkond:üritustele mahub 22 kuulajat, kes istuvad ümber artisti. Muusika kõrval saab taevarestoranile omaselt nautida põnevaid roogi maailma tippkokkadelt. Infot kontsertide kohta leiab kodulehelt http://www.dinnerinthesky.ee/taevakontserdid

Lisaks kontsertidele serveerivad Dinner in the Sky kokad ka sel aastal taevakõrgustes lõuna- ja õhtusööke ning suupisteid. Eksklusiivne taevarestoran on kõigile huvilistele avatud ajavahemikus 15.- 21. juuli. Elamuse saab broneerida siin:https://shop.dinnerinthesky.ee/

Kümne maailma kõige ebatavalisema restorani hulka nimetatud taevarestoran Dinner in the Sky sai alguse Belgias 2006. aastal ning on nüüdseks populaarsust kogunud igal pool maailmas - taevakõrgustes saab õhtusööki nautida lausa 46 riigis. Kümnenda tegevusaasta puhul toimuvad eriüritused mitmetes riikides, näiteks tõstetakse Belgias üheaegselt taeva alla koguni kümme lauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles