Video: indialanna sünnitas 72-aastasena oma esimese lapse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
79-aastane Mohinder Singh Gill ja ta 72-aastane naine Daljinder Kaur koos vastsündinud pojaga
79-aastane Mohinder Singh Gill ja ta 72-aastane naine Daljinder Kaur koos vastsündinud pojaga Foto: SCANPIX

Indias Armitsaris elavad Mohinder Singh Gill ja ta naine Daljinder Kaur pidid ootama 46 aastat, enne kui nad lapse said.

19. aprillil 2016 sünnitas 72-aastane Daljinder Kaur oma esimese lapse, kes on poiss ja kes sai nimeks Arman, edastab Indian Times.

Kaur läbis kaks aastat kestnud viljakusravi Hisari viljakuskiliinikus, kus viljakusarstid viljastasid eaka naise munarakke ta mehe seemnerakkudega ning need istutati naise emakasse.

Hisari kliiniku teatel kaalus vastsündinu üle kahe kilogrammi ning ema oli sünnitades 72-aastane.

«Mulle soovitada laps adopteerida, kuid ma ei soovinud seda. Lootsin jumala peale ja teadsin, et ühel päeval sünnib mulle laps. Jumal vastas mu palvetele,» sõnas naine nädal pärast lapse sündi ajakirjanikele.

Nüüd lapse saanud paar abiellus 7. oktoobril 1970, kuid laste saamisega oli neil probleeme. Naisel oli varasemast kaks nurisünnitust.

79-aastane Gill ja ta naine on jõukad maaomanikud, kelle sõnul on neil oma pojale Armanile palju pakkuda. Indialanna teatel ei pea ta end vanaks ja saab lapsega kindlasti hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles