Mood: Mõeldes tegusale naisele - IRIS JANVIER business look

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRIS JANVIER Business on uhiuus moeliin IRIS JANVIER moemajast, mis on loodud mõeldes tegusale naisele. Tallinn Fashion Week raames esitletud kollektsiooni keskseks ideeks on soov olla unikaalne ärimaailmas, seda nii mõtteviisi kui ka välimuse poolest.

Foto: Iris Janvier

Kollektsioon on loodud mõeldes iseteadlikule naisele, kes soovib olla elegantne igas päevas. Tööaeg moodustab suurema osa tema aktiivsest päevast ning ta soovib nautida igat hetke oma töises keskkonnas – olgu see siis kontoris, kohtumisel või ärilõunal.

Foto: Iris Janvier

Kollektsioon on praktiline, mugav ja valmistatud kvaliteetsetest kangastest, mis ei vaja igapäevast hooldust.

Lõiked on mugavad, hästi istuvad ja naiselikud. Värvigamma varieerub, moodustades omavahel sobiva täiusliku kombinatsiooni. Business kollektsiooni detaile saab kergesti omavahel kombineerida, mis on suurepärane võimalus luua erinevaid komplekte igaks tööpäevaks.

Foto: Iris Janvier

Kollektsiooni igat eset on limiteeritud koguses ning hinnatasemelt on see sobiv kõigile, kes soovivad kvaliteetset Eesti disaini mõistliku hinnaga. 

Vaata galeriid!

SHOWROOM L. Koidula 24-10

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles