Video! Kuidas teenitakse Eurovisioonil punkte ehk Jüri Pootsmanni promoreis Soome

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas teenitakse Eurovisioonil punkte ehk Jüri Pootsmanni promoreis Soome
Kuidas teenitakse Eurovisioonil punkte ehk Jüri Pootsmanni promoreis Soome Foto: Kanal 2 / Radar

Täna õhtul astub Eesti esindajana Eurovisioonil üles Jüri Pootsmann. "Radar" jälgis ainsa meediakanalina, kuidas Jürist tehakse rahvusvahelist artisti. Kaamera käis Jüri Soome promoreisil kaasas nii hommikusöögilauas, kümnetel intervjuudel ja kohtumistel ning õhtul hotellis.

Selleks, et Eesti võimalikult paljudelt riikidelt teeniks Eurovisoonil häid punkte, käis Jüri promoreisidel Iisraelis, Soomes, Hollandis ja Lätis. Kaks nädalat enne Eurovisiooni 1. poolfinaali tuli Jüril anda Helsingis näiteks ühe päeva jooksul ligi kümme intervjuud, enamik neist inglise keeles. Seejuures pidi ta olema lakkamatult heatujuline ning viskama hommikul kella seitsmest kuni südaööni nalja.

Radar võttis Jüri laulu “Play” üle lahe Soome kaasa ning palus inimestel arvata, kes laulab ning kuidas neile laul meeldib.

Tulemused, mis selle küsitluse raames ilmnesid, jahmatasid ka Jürit ennast. “Ma ei saa ise küll aru, et ma eriliselt vanainimese moodi olen. See on päris kurb tegelikult kuulda, et ma olen noor vanainimene. Kas see siis tähendab seda, et ma olen räigelt igav ka? Ma vist olengi suht igav inimene. Tavaline jorss kuskilt.”

Kui suurt pingutust nõuab lauljalt rahvusvahelise karjääri ehitamine, seda näete täna õhtul "Radarist" kell 20.30 Kanal 2-s.

Vaata videost, kuidas Radar palus välismaalastel Jüri Pootsmani esitatava laulu “Play” kohta arvamust avaldada:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles