Kummitus sundis miljonäri lossist välja kolima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clifton Hall
Clifton Hall Foto: Wikipedia.org

Suurbritannia miljonär oli sunnitud välja kolima 3,6 miljonit (70,9 miljonit krooni) naela maksnud lossist, kuna seal kummitab.

Miljonär Anwar Rachid ostis Nottinghamshire`is asuva Clifton Halli lossi möödunud aastal, edastab skynews.com.

Mehe sõnul hakkas ta pärast naise ja nelja lapsega sisse kolimist kuulma verd tarretama panevaid karjeid ning pidevaid koputusi.

Rachidide perekonnale oli viimaseks piisaks karikas see, kui nad leidsid oma 18-kuuse poja voodipesult vereplekke. Pärast seda juhtumit koliti välja.

«Meie elu meenutas Nicole Kidmaniga peaosas tehtud filmi «Teised», kus samuti kummitas. Saime pärast sissekolimist üsna ruttu aru, et selles majas on peale meie veel keegi, kes ei ole meie seal elamisest huvitatud. Me ei saanud kummituse vastu midagi teha, kuna me ei näinud teda, ainult kuulsime,» selgitas Rachid.

Mehe kinnitusel kuulis ta midagi tavapärasest erinevat juba sel päeval, mil tema ja ta perekond sisse kolisid.

«Olime õhtul elutoas kui kuulsime koputust ning kellegi kriiskamist «Kas keegi on siin?» Ignoreerisime seda, kuid varsti see kordus. Tõusin diivanilt ja läksin kontrollisin, kas kõik uksed on lukus ja aknad kinni,» meenutas miljonär.

Miljonäri kinnitusel kummalisused jätkusid.

Mehe kinnitusel läks ta abikaasa ühel hommikul kell viis kõige nooremat last söötma, kui ta avastas lapse voodipesult vereplekke.

«See oli meie jaoks viimane piisk. Me kolisime kohe välja, ei jäänud isegi ööseks. Tundsime, et kui oleks jäänud, oleks seal olevad nähtamatud jõud meid rünnanud,» lisas Rachid.

Ta jätkas, et otsib nüüd Nottinghamshire`is oma perekonnale uut eluaset.

Clifton Hall rajati juba normannide vallutuse ajal, hilisemal ajal on seda ümber ehitatud. Tänapäevaselt renoveeritud lossis on 53 ruumi, sealhulgas 17 magamistuba, kümme vannituba, kümme külalistetuba, spordisaal ja kino.

Miljonär Anwar Rachidi varanduse suurust hinnatakse 25 miljonile naelale (492 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles