Parima Eesti blogi tiitlile kandideerib üle 350 blogi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikud Karl-Erik Taukar ja Lenna Kuurmaa esitlesid 20. jaanuaril NYC Piano Baris juuksehooldusbrändi Living Proof. Blogijad Anna-Elisabeth Vaher ja Miss Liina.
Muusikud Karl-Erik Taukar ja Lenna Kuurmaa esitlesid 20. jaanuaril NYC Piano Baris juuksehooldusbrändi Living Proof. Blogijad Anna-Elisabeth Vaher ja Miss Liina. Foto: Salonshop

 

Teist aastat korraldavatel Eesti Blogiauhindadel on tänavu üle 350 osalise, kellest parimaid premeeritakse 11. juunil Tallinnas kohvikus Wabadus.

„Sel aastal pandi kirja üle 400 blogi, mis on pea kolmandik rohkem kui esimesel aastal,“ rõõmustab blogiauhindade korraldaja Mari-Leen Albers. „Meil on Eestis kõvasti rohkem blogijaid ja nii paljudes erinevates kategooriates, hea, et nad tahavad olla märgatud ja tunnustatud.“

Kokku oli sel aastal 28 kategooriat ning hääletusvoorus lisandus veel neli, kirjutab Mari-Leen oma blogis. Ja lisab, et loodusblogi kategooria kadus teises voorus ära, sest seal oli vaid kaks osalist, kellest ühte blogi ei eksisteerinud ja teine ei olnud loodusblogi. Lisaks saab teises voorus anda hääle blogijale, kes teda viimasel aastal üllatas, oma lemmikblogile, samuti uustulnukatele ning kõige kauem bloginud blogijatele. Vaata SIIT!

Hääletada saab oma lemmikblogide poolt siin! Ja seda kuni kuu lõpuni SIIN! 

Juba 11. juunil toimub kohvikus Wabadust suurejooneline auhindade jagamine.

Foto: promo
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles