Galerii: Stockmannis toimus meeleolukas moeõhtu, kus esitleti värskeid kevad-suviseid kollektsioone (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 

Neljapäeval 5.mail toimus Stockmanni kaubamajas meeleolukas moeõhtu, kus värskeid kevad-suviseid kollektsioone esitlesid nii Eesti disainerid kui Stockmann oma laia brändivalikuga. Disainerite foorumis arutlesid moetrendidest Zenja Fokin koos Ülle Pohjanheimo, Kätlin Kikkase ja Margit Peuraga, oma arvamust avaldas ka Liisi Voolaid. Mõnusa suvise feeling'u lõid Denise & Jei ning DJ Morna.

Foto: AFP / Scanpix

Modellidena astusid üles Eve Kivi, Angeelika Kang, Katrin Pihela, Monika Tuvi, Lauri Pihlap, Aron Pirs, Taivo Aasorg, Riho Kurisoo, Laura Kõrgemäe, Evely Ventsli ning Invidia agentuuri särasilmsed modellid, kellest tunnustatud moefotograaf Toomas Volkmann koostöös Stockmanni Stiiliblogi eestvedaja Iris Tomsoni ja dekoraator Keiti Mürkhainiga Stockmanni koduosakonnas imeilusad fotod jäädvustas.

Foto: Erlend Štaub

Stockmanni naisteosakonna brändivalikut täiendavad kuni juuni keskpaigani Eesti disaini hüpikpoed Zero, Pop-up-pop, BonBon Lingerie ja Plum D'Or.

Vaata pilte!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles