Intsu-Inga leidis Itaaliast uue mehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga uuel töökohal
Inga uuel töökohal Foto: Karli Saul

Peale jõulupühi läks lahku meie üks kõmuliseim staarpaar, Nõia-Ints (33) ja Intsu-Inga (23). Nõia-Ints tegi pikemalt mõtlemata Eesti rahva poole avaliku pöördumise ja teatas, et on vaba mees ning otsib suurte tissidega tarka naist. Eile pühkis Maarjamaa lume kontsadelt ka tema pruut Inga, kellel on Itaalias lõkkele löönud uus armastus

Inga, kas olen Intsu vihjetest õigesti aru saanud, et Sul on Itaalia päikese all lõkkele löönud kuum armastus?

Jah mul on uus suhe itaallasega. Leidsin Itaaliast endale täiesti ootamatult mehe. Ma ei planeerinud seda, see lihtsalt juhtus.

See mees lihtsalt kohtles mind hästi, ta oli NORMAALNE ja KOHTLEB NAIST NII NAGU NAIST KOHTLEMA PEAB! Tegelikult isegi veeel paremini.

Aga ettekavatsetult ma Itaaliasse meest esialgu otsima küll ei läinud. Läksin lihtsalt tööle ja nii see juhtuski...

Miks Intsuga siiski lahku läksite?

Ausalt öelda viskas mul ammu üle. Ma nägin kuidas Indrek minuga käitub ja seepärast läksingi lõpuks Itaaliasse tööle, sest Indrekuga kooselu polnud mulle enam vastuvõetav.

Kas Sul on lahkumineku pärast kurb ka ja kas võiksid Indrekule tema halva käitumise kunagi andestada?

Lahkumineku pärast kurb mul pole, kuna ma ise tegin selle otsuse ja mul on lohutaja juba olemas.

Minul ei ole Indrekule midagi andestada...KUI JUST SEDA KOOSOLDUD AEGA, MILLEST TA 80% MIND PETTIS!!! ANDESTAN TALLE SELLE!

Muidugi haavad paranevad ja silmad avanevad! Ise olin nii naiivne! Igast suhtest õpitakse ja isegi halvast suhtest saab õppida midagi head kokkuvõttes.

Kahju ainult, et kogu Eesti naissugu nüüd teab, mis mehega tegu. Aga see Intsu vist ei häiri, sest ta rõhutas ju pidevalt kuidas ta minu kõrvalt ringi tõmbas ja kuidas naised tal küljes ripuvad. Vaeseke arvab, et petmine on auasi.


Mis tööd Itaalias hetkel teed?

Olin esialgu mõnda aega lihtsalt sõbrantside pool, hiljem sain tutvuste kaudu tööle ühte Itaalia klubisse, kus töötan tänaseni.

Edu Sulle Inga ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles