Video: ufokütid leidsid Päikese juurest «musta kuubiku» (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Päikest uuriv observatoorium Solar and Heliospheric Observatory tegi hiljuti foto, millel on Päikese juures näha musta värvi kuubikukujulist objekti, mis ufoküttide arvates on pildilt välja lõigatud osa, kus varem oli näha tulnukate alus.

Päikese juures on ka varem kummalisi objekte märgatud, kaasa arvatud «musta kuubikut» ning selle tõttu arvatakse, et nii USA kosmoseagentuur NASA kui ka teiste riikide agentuurid püüavad tulnukate olemasolu varjata, edastab Daily Mail.

«See kuubik on mõnda aega, siis kaob, kuid ilmub jälle. Mõnikord on ta kahedimensiooniline, mõnikord kolme,» selgitas lehekülje UFO Sightings Daily toimetaja Scott Waring.

Waring uuris «musta kuubiku» fenomeni 2. mail, kui vaatas läbi NASA poolt avalikustatud uusi kosmosefotosid. Erinevatel aegadel tehtud fotodest osadel oli kuubik, osadel mitte.

Ta kirjutas blogis, et seda kuubikut on Päikese juures ka varem nähtud, siis on kuubik kadunud, kuid tagasi ilmunud. Tema oletuse kohaselt töötleb NASA fotosid ja eemaldab neilt midagi.

«Musta kuubikut» on jäädvustanud ka mitmed satelliidid.

Kinnitamata andmetel olevat NASAl ufode kohta koodnimetus Santa Claus ning kui seda kasutatakse, siis ei saa ülejäänud maailm aru, et tegemist on maavälise lendobjektiga.

Ufoküttide arvates töötleb NASA pidevalt uurimisaluste ja satelliitide tehtud fotosid, et ufode kohta käiv ilmsiks ei tuleks.

Solar and Heliospheric Observatory loodi, et saada teada, miks on Päikesel väga kõrge temperatuur, milline on Päikese koroona, miks tekib päikesetuul ja veel palju muud.

See Päikese uurimise alus alustas tööd 1996. aastal, ametlik missioon olek pidanud kestma kolm aastat, kuid see on vastu pidanud seni. Aluse tööaega pikendati selle aasta detsembrini.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles