TOP 3: 90ndate diskosaali printsi, kelle edu jäi üürikeseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel de Luna
Joel de Luna Foto: Peeter Langovits

Mis on saanud nendest 90ndate diskosaalide printsidest tänaseks ning miks ei jäi nende edu nii üürikeseks?

1. Mike Emelai

Mike Emelai, kodanikunimega Michael Patrickson Olisah, saabus Eestisse 1997. aastal ja sai kuulsaks looga «I like what you do». Ta abiellus eestlanna Vivianiga, kuid hiljem selgus, et peale muusikaäri tegeleb ta ka narkokaubandusega ning ta mõisteti vangi viieks aastaks. 

2. Joel De Luna

De Luna oli esimene mustanahaline laulutäht Eestis. Koos Kristjan Virvega pani ta kokku bändi X-PLODE, mille lugu «Sweet Papa Lova» püsis edetabelites «Seitse vaprat» üheksa nädalat. Ta abielu ka Carmen Kassi õe Victoriaga lõppes ning mees mõisteti koos Mike Emelaiga narkoäri ajamises vangi. Täna on mees kihlunud endast vanema bioloogia õpetaja Anu Wahariga. 

3. Jam

Jam pidas ajale hästi vastu ja tegutses ligi 11 aastat. Jami kuulusid Mihkel Mattisen ja Juss Tamm, kelle teed tänaseks on lahku läinud. Mihkel kirjutab muusikat ja kasvatab tütar ning on värske abielumees. 

Refereeritud Kroonikast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles