Ekraanile jõuavad sarjade uued osad

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Vanessa Williams astub üles «Meeleheitel koduperenaiste» värskeimas, seitsmendas hooajas. Eestis näitab seda Fox Life.
Näitlejanna Vanessa Williams astub üles «Meeleheitel koduperenaiste» värskeimas, seitsmendas hooajas. Eestis näitab seda Fox Life. Foto: Reuters

Eesti telekanalite hankeprogramm ning eestikeelse tõlkega kanalid Fox Life ja Fox Crime pakuvad ka alanud aastal vaatajatele mitmete seriaalide uusimaid osasid.



Menusarjade uusimaid osasid näeb eesti televaataja kõige kiiremini telekanalist Fox Life, mis juba uue nädala teisipäeval toob ekraanile «Meeleheitel koduperenaiste» värskeima, seitsmenda hooaja.

Kultussarja lisandub uus perenaine, keda kehastab Vanessa Williams. «Kuna oleme rahvusvahelise teleketi haru, saame näidata värskemaid hooaegu kui teised Eestis levivad kanalid,» ütles Fox International Channelsi esindaja Sigrid Kurgjärv.

Vanad ja uued tuttavad

Sarjadest «Weeds» ja «Cougar Town» tulevad ekraanile värskeimad hooajad, sarjast «Tantsi, kui oskad» aga eelviimane, kuues hooaeg.

Uue tähelepanuväärse sarjana näeb Fox Crime’is «Sopranode» looja Terence Winteri kriminaalsarja «Keeluaja kuningas». Selle läinud sajandi esimesse poolde paigutuva gangsteridraama pilootosa väntas Martin Scorsese ning see on ajaloo kalleim telesarja episood.

Jätkuvad sarjad «Võrgustik» (3. hooaeg), «Dexter» (5. hooaeg), «Kiirus» (3. hooaeg), «Kurjuse kannul» (6. hooaeg) jt.

ETV püsib pühapäeviti Briti komöödia lainel: «Allo, allo!» ja «Minu pere» jäävad, kevadel lisandub BBC komöödia «Thick of it», mis on «Riigimeeste» stiilis Briti poliitiline pila.

Jaanuaris lõppev kolmeosaline miniseriaal «Sherlock» asendub rootsi kirjaniku Henning Mankelli krimiteoste põhjal valminud Briti sarjaga «Wallander», kus peaosas Kenneth Branagh. Kevadel on tulekul ka «Hercule Poirot’» uued osad.

«Armukeste» uusi osasid näeb veebruaris, märtsis lisandub Kanada sari «Being Erica», milles peategelane saab teraapiaseansside abil võimaluse liikuda ajas, et vabastada end minevikupainetest. Reedeõhtuti jätkub sari «Spioonid» ning laupäeval «Kiirabihaigla», millele hilisõhtul lisandub «Midsomeri mõrvade» kordus.

«Kanal 2 hankesarjade osas lähiajal suuri muudatusi oodata ei ole,» nentis Kanal 2 esindaja Merit Pettai. Jätkuvad sarjad «Meeleheitel koduperenaised», «Hea naine», «Knight Rider», «Kurjuse kannul», «Jahtunud jälg», «Vahelevõtja» ja «Teadmata kadunud». Veebruaris jõuab ekraanile detektiivseriaali «Mentalist» uus hooaeg eesotsas Emmy ja Kuldgloobusega pärjatud Simon Bakeriga.

Kevadhooaja uus tulija on «Human Target», plahvatuslik märulisari «kuulivestina» töötavast ihukaitsjast. Ekraanile jõuab ka kaheksale Emmyle kandideerinud musta huumoriga vürtsitatud draamasari «Nurse Jackie», mis räägib ravimisõltuvuses vaevlevast medõest, kes on kimpus segasevõitu töö- ja eraeluga.

Humoorikas Robinson Crusoe

TV 3 ekraanil on selle nädala kolmapäevast uus Ameerika tõsielusari «Meisterkokk», milles andekad kodukokad lähevad võistlustulle 250 000-dollarilise auhinna ja oma kokaraamatu väljaandmise nimel.

Kolmapäeval algas ka sari «Viimane hoiatus», mille kangelane Michael Western (Jeffrey Donovan) on endine USA valitsuse eriagent, kes tööandjatest hüljatuna kasutab oma oskusi lihtkodanike aitamiseks.

Eelolevast laupäevast viib Ameerika keskkoolisari «Glee» vaatajad koorilaulumaailma. Vanadest tuttavatest algab jaanuaris «C.S.I.: Miami» 8. ning «Dr. House’i» 6. hooaeg.

Pühapäeva hommikul lisandub TV 3 programmi veel lastele mõeldud «Robinson Crusoe», mis põhineb Daniel Defoe samanimelisel romaanil. Võrreldes 18. sajandil kirjapanduga on uus Robinson Crusoe humoorikas elemendis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles