Loe, kes on I Wear* Experimenti Tallinna albumiesitluskontserdi põnevaks külalisesinejaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, I Wear* Experiment
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis, I Wear* Experiment Foto: Erlend Štaub

Juba 28. mail esitleb I Wear* Experiment Tallinnas Kultuurikatlas äsja ilmunud albumit “Patience”. Külalisesinejana astub lavale elektro-trummi duo Machineries of Joy. Piletid kontserdile on müügil veebikeskkonnas 311.ee ja Piletilevis.

I Wear* Experiment’i kauaoodatud debüütalbum “Patience” ilmus möödunud kuul ning on saanud palju positiivset tagasisidet. Tähistamaks plaadi sündi, suundub bänd väikesele tuurile kodumaal.

19. mail antakse kontsert Tartus, Athena keskuses, 20. mail Viljandis klubis Cheers ning 28. mail toimub suurejooneline esitluskontsert Tallinnas Kultuurikatlas.

Tallinna kontserdil näeb ja kuuleb publik külalisesinejana laval ansamblist Trad.Attack! tuntud trummari Tõnu Tubli ja Mart Nesseri ühist muusikalist projekti, duot nimega Machineries of Joy. Tegemist on põneva junk-funk (ehk rämps-funk) duoga, kus kohtuvad elektroonikalaud ja trummikomplekt.

I Wear* Experiment esitleb debüütalbumit “Patience” Tartus Athena keskuses (19.05), Viljandis klubis Cheers (20.05) ja Tallinnas Kultuurikatlas (28.05).

Piletid Tallinna kontserdile on müügil veebikeskkonnas 311.ee ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles