Video: Ukraina teleuudiste meeskond sattus Odessas relvarünnaku alla (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ukraina telekanali 7 uudistemeeskond filmis liiklusõnnetust, kuid sattus ootamatult rünnaku alla.

Juhtum leidis aset Musta mere ääres asuvas kuurortlinnas Odessas, edastab Daily Mail.

Tänava turvakaamera lindistus paljastas, kuidas teisel pool tänavat olnud autost kolm meest välja tulid ja reporterite juurde sammusid. Ajakirjanike ja pättide vahel lahvatas kaklus.

Üks meestest läks siis auto juurde tagasi ja võttis pagasiruumist relva, avades tule reporterite suunas. Kinnitamata andmetel tulistas ta ajakirjanikke vähemalt kolm korda. Ühte ajakirjanikku tabas kuul pähe, kuid ta vigastus ei ole eluohtlik. Ülejäänud kahel ajakirjanikul oli näha vigastus näos ja ninaverejooksu, mille tõttu arvatakse, et nad said vigastada kakluses, mitte kuulide läbi.

Ajakirjanikud põgenesid sündmuskohalt, kuid seda tegid ka pätid. Odessa politsei tabas kurjategijad kiiresti, tulistajaks osutus 26-aastane mees.

Politsei pressiesindaja Alla Maršenko kinnitas, et uudistemeeskond langes rünnaku alla, nad said vigastusi ning kaks reporterit ja kaameramees vajasid haiglaravi.

Kui kaks ründajat võivad pääseda kergema karistusega, siis tulistajat võib ees oodata pikaajaline vanglakaristus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles