Hooaja viimases «Armastuse laulus» rebivad pisaraid välja Jaan Tätte ja Marju Länik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tätte kodusaarel Vilsandil
Jaan Tätte kodusaarel Vilsandil Foto: Raigo Pajula / Postimees

Selle hooaja viimases "Armastuse laulu" saates tunnustavad taas kord kaheksa Eestimaa inimest enda jaoks olulisi inimesi. Saame teada, kui oluline on olla lähedase inimese kõrval ja teda lihtsalt kuulata olukorras, kus valu ja pisarad on võtnud temalt eluisu. 

Näeme, kuidas üllatab oma abikaasat mees, kes paarkümmend aastat tagasi lubas, et pärast esimest abieluaastat püstitab naisele tänutäheks ausamba. Stuudios on säravad saatejuhid Saara Kadak ja Tanel Padar, Armastuse Orkester koos Liisi Koiksoni ja Jüri Pootsmanniga ning külalisena purjetab kaugelt saarelt mere tagant kohale vanameister Jaan Tätte, et esitada oma legendaarne lauluhümn. Kellele, näed juba õhtuses saates. Samuti astuvad tänases saates külalistena üles Ines, Marju Länik, Birgit Sarrap ja Ott Lepland.

Uued lood ja ootamatud üllatuseisinejad  Armastuse laulu viimases,  eriti emotsionaalses osas juba täna kell 20.00 kohe pärast uudiseid TV3-s. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles