Uskumatu! ABBA elav legend Björn Ulvaeus soovib kohtuda Jüri Pootsmanniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann kohtus ajakirjanike ja fännidega
Jüri Pootsmann kohtus ajakirjanike ja fännidega Foto: Marko Tubli

ETV saade «Ringvaade» on iga-aastaselt kajastanud nädal enne Eurovisiooni suurvõistluse telgitaguseid ja tegemisi, kus otsitakse üles põnevaimad ja kuulsaimad inimesed. Nii ka tänavu ja sel aastal õnnestus «Ringvaate» toimetajal Karmel Eikneril leppida kokku intervjuu ansamblist ABBA tuntud legendi Björn Ulvaeusiga. Vanameistri ainus tingimus oli see, et ta soovib kohtuda Jüri Pootsmanniga.

Eikneri sõnul oli Björn Ulvaeusi jutule saada üsna keeruline. «Ulvaeusil on PR manager, kes soovis väga täpselt teada, kui suur on meie saate vaatajaskond, kui palju inimesi külastab meie kodulehte ja kui palju vaadatakse saadet hiljem järele. Tal on väga professionaalne meeskond, kes teab oma staari väärtust. Kirjutasime väga mitu kirja, aga kõik see oli seda väärt,» kinnitab Eikner.

Eikner on kindel, et Björn Ulvaeusi mäletavad pea kõik eestlased ja igaühel on tema muusikaga omad mälestused. «Minagi olen ju ABBA saatel üles kasvanud. Tegu on vaieldamatult ühega minu lemmikutest ja arvan ka, et maailma ühe populaarseima inimesega. Eesti vaatajate jaoks on see intervjuu tõeline maiuspala,» ütleb Eikner.

Jüri Pootsmann on tähtsa kohtumise eel elevil ja peab lausa uskumatuks, et Ulvaeus soovib kohtuda just temaga. «ABBA on juba väikesest saati olnud minu lemmik. Mäletan, et mängisin lapsena nende saatel lausa tennisereketiga kitarri,» ütleb Pootsmann. Seda, et ABBA muusika on tema hinges ammu olulisel kohal, kinnitab ka fakt, et saates «Eesti otsib superstaari» esitas ta muuhulgas ka ABBA loo «The Winner Takes It All».

Jüri Pootsmanni kohtume superstaar Björn Ulvaeusiga toimub 11. mail, vahetult enne etendust «Mamma Mia! The Party!».

Intervjuu Björn Ulvaeusiga on «Ringvaate» eetris 16. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles