Kolm vägevat! Järgmisel reedel panevad Rock Cafes peo püsti Smilers, Daniel Levi ja Shanon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Levi
Daniel Levi Foto: Promopilt

Juba järgmisel reedel, 13. mail, panevad Rock Cafes vägeva peo püsti Shanon, Daniel Levi ning Smilers. Piletid suurele kevadkontserdile on müügil Piletilevis. 

Reede, 13. mai õhtul astuvad Rock Café lavale kolm armastatud Eesti bändi – Shanon, Daniel Levi ning Smilers. Kõlavad kõigi kolme bändi suurimad hitid ning publiku lemmiklood.

Shanon laulis end rahva südametesse aastal 2008 kui ilmus esimene ülimenukas singel «Üksinda», mis püsis raadioedetabelites terve aasta. Järgnesid hitid nagu «Draama», «Lumekuninganna», «Läbi pisarate», «Tuhat ja üks ööd» ning mitmed teised. Kindlasti esitatakse Rock Cafes ka lugu «Varbad liivas», mis loob igati mõnusa ja suvise meeleolu.

Daniel Levi tõusis komeedina Eesti popmuusika taevasse aastal 2014 ning särab seal kindlasti veel kaua. Debüütsingel «Silent Street» sai palju positiivset tagasisidet, aga suurem tuntus tuli koos eduga Eesti Laulu finaalis 2015. aasta kevadel mil lugu «Burning Lights» osutus rahva üheks suureks lemmikuks. 13. mail näeb energiast pakatavat bändi raas Rock Café laval.

Smilers on kahtlemata üks võimsamaid tegijaid Eesti muusikamaastikul ja publik oskab bändi hitte unepealt kaasa laulda. «Käime katuseid mööda», «Lähme sõidame», «Jalgpall on parem kui seks», «Asi on maitses», «Mõistus on kadunud» ja mitmed teised lood on eestlastele tuttavad kui oma viis sõrme. Rock Café suurel kevadkontserdil kuuleb ka bändi suvist megahitti «Mojito» ning värskeimat raadiolemmikut «Et Sa teaks».

Foto: Promopilt

Suur kevadkontsert koos Smilersi, Daniel Levi ja Shanoniga toimub juba 13. mail Rock Cafes ning piletid on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles