Jeremy Clarkson: «Top Geari» kaotamine oli parim asi, mis meiega juhtuda sai!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May Foto: Amazon

Jeremy Clarkson tunnistas, et ta «Top Gearist» ilmajäämisest üle saanud ja näeb seda nüüd positiivse asjana.

BBC ei uuendanud Clarksoni lepingut 2015. aastal, kuna mees lõi tüli käigus saate produtsenti, vahendab Mirror. Tema sõbrad Richard Hammond ja James May loobusid samuti «Top Geari» juhtimisest ning staarid palkas Amazon Prime, mis võimaldas kolmikule uue autosaate tegemiseks meeletu eelarve ja vabad käed.

«Ausalt öeldes arvan, et kui oleksime BBC-ga jäänud, oleks saade ära väsinud ja igavaks muutunud. Lõpuks oleksime selle teelt välja juhtinud ja sellega olekski asi lõppenud,» sõnas Clarkson.

«Tol hetkel tundus asi väga traagiline, kuid nüüd oleme sunnitud end taaslooma ja kuna oleme internetis, võime teha absoluutselt kõike - näiteks hobust k****da. See sundis meid kõiki uuesti alustamisele keskenduma,» lisas ta. «Nüüd tundub «Top Geari» kaotamine meile fantastilise asjana.»

Clarkson tunnistas, et uue saate vaatajaskond ei saa olema «Top Geariga» võrreldav.

«Piers Morgan ütles, et me saame 100 000 vaatajat, kuid ma ei usu, et see number nii suur on,» rääkis Clarkson. «Amazon Prime'il on Suurbritannias suhteliselt vähe kasutajaid, nii et meie numbrid ei ole nii suured. Kuid meie osalemise mõte on uksi maha lüüa ja rohkem kasutajaid tuua, nii et lõpuks on ka meil rohkem vaatajaid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles