Elsa ja Hanna on «Naabrist parem» saates võitmatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elsa ja Hanna
Elsa ja Hanna Foto: TV3

Tanel ja Triinu kasvatasid oma edumaa võidurosettide kogumisel teiste naabrite ees mitmekordseks. Selles on suur roll Triinul, kes väljus kahest viiki jäänud ja duelliga lõppenud võistlusest Gretega võitjana. Põlvakate pettumus on muidugi suur, sest nende ust ehib siiani vaid üks võidurosett, Triinul ja Tanelil on neid aga juba viis. Sellest hoolimata võtsid saate taas Elsa ja Hanna.

Gretele sai Makita tööriistabussi mängus saatuslikuks see, et ta ei leidnud 130 eseme seast üles nurklihvijat ehk rahvakeeli relakat. Samuti pidi ta mängu lõpuduellis Triinule alla vanduma vaid loetud sekunditega. Põrandate ära tundmise mängus pidid naised taas lõpuduellis vastamisi minema. Bussist tuli leida: relakas, nakerdaja, vibraator, akutolmuimeja, kärr ja torx otsikud.

Põranda paigaldamise võistlusel võidutsesid aga taas tõhusad naised Elsa ja Hanna, kelle jaoks see on juba kolmas ehitusvõistluse võit. Tundub, et ei ole tööd, millega need naised hakkama ei saaks! Kõik vajalikud lõiked sujusid ideaalselt ning kuigi mosaiigi kokku sobimist enne liimile laotamist ei proovitudki, tunnistas Hausersi objektijuhist Eero Sillandist ja Floorini esindajast Urmas Iherist koosnev žürii naiste töö parimaks. Auhinnaks said nad väärtusliku vaiba Floorinist, mis peaks maakodu stiili korterisse imehästi sobima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles