Chalice: see oli midagi, mis mind tõsiselt liigutas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chalice presidendile esinemas
Chalice presidendile esinemas Foto: Liis Treimann

End eestlaste südametesse looga «Minu inimesed» igaveseks kirjutanud muusik ja produtsent Jarek Kasar ehk Chalice toob 2011. aastal melomaanide plaadiriiulitele lisa.

Milliseid projektid sul endal parasjagu käsil on?

«Lennart Meri ütles kunagi väga hästi, et ära ütle projekt ,vaid ütle idee. Projekt on see, nagu tahaksid midagi müüa. Idee on mul sel aastal loomulikult mu enda uus plaat. Lisaks tegelen Laika Virgini ja Tommyboy kolmanda sooloalbumi produtseerimisega. Aasta lõpus on veel üks suurem idee, aga no sellest on võibolla veel vara rääkida,» valgustas Chalice oma alanud aasta tegemisi.

Milline lugu möödunud aastast on su enda isiklik lemmik?

«Eelmine aasta, selle aasta ja ilmselt ka kogu ülejäänud elu on mu lemmikuks looks Orelipoisi «See alles jääb». Välismaistest tooksin välja Antony And The Johnsons albumi «Swanlights». See oli midagi, mis mind tõsiselt liigutas ja Eestis olid ka väga head Imandra Lake’i ja Lenna plaat. No ja siis meil omal plaadifirmal ilmus ka palju plaate, neid on tobe vist praegu kiita.»

No kes siis ikka kiidab, kui ise ei kiida.

«Ei ei, mina ei kiida,» jääb mees tagasihoidlikuks.

 

 


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles