Video: ema viskas põleva maja neljandalt korruselt kolm last alla (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Lõuna-Koreas Songtanis oli üks ema sunnitud põleva maja neljandalt korruselt oma kolm last alla viskama, kuid kõik lapsed jäid ellu.

Põlengu juures olid nii kohalikud kui USA sõjaväelased, kes hoidsid all tekke, kuhu lapsed ja ka nende ema kukkuda said, edastab news.com.au.

Ema viskas oma seitsmekuuse, kaheaastase ja kolmeaastase lapse aknast alla, et nende elu päästa ning ise hüppas viimasena põlenud korterist välja.

Juhtumipaigas olid juhuslikult Lõuna-Koreas õhujõudude baasis resideeruvad ameeriklastest militaarpiloodid, kes nägid suitsu ja kuulsid karjumist.

35-aastase ameeriklannast õhuväelase Melanie Scotti teatel nägi ta ühte naist põleva maja aknal, laps süles. Ta näitas vaatepilti kaaslastele, Daniel Raimondole ja Bill Frostile.

«Võtsime tekid ja hoidsime neid nii, et lapsed saaksid sellele langeda,» meenuta Scott.

Juhtunust tehti video, mis jõudis sotsiaalmeediasse. Lõuna-Korea meedia teatel on lapsed ja enda päästnud naine 30-aastane Precious Enyioko.

Samas piirkonnas elav Min Lee kutsus tuletõrje ja kiirabi ning aitas ameeriklastel tekke hoida.

Laste isa Prince Enyioko oli teel koju, kui märkas, et ta elukoht põleb.

«Ma ei saanud oma pere heaks eriti midagi teha. Minu üllatuseks oli maja juures juba palju aitajaid, tundsin end väga abituna,» nentis isa.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles