Moeetenduste sari Mood-Performance-Tants on sel aastal muinasjutuliselt unenäoline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moeetenduste sari Mood-Performance-Tants
Moeetenduste sari Mood-Performance-Tants Foto: promo

7. mail toimub Heino Elleri nimelises Tartu Muusikakoolis Mood-Performance-Tants (MPT) moelavastus “Chapter 18”, millega tähistatakse Eestis ainulaadse moeplatvormi täisealiseks saamist. Selle-aastaseks läbivaks teemaks on muinasjutuline unenäolisus.

Tubina saal täidetakse 7. mai õhtuks vaatemängulise moelavastusega lumivalges atmosfääris. Lavastaja ja koreograaf Jaan Ulst viib külastajad võlumetsa, kus leiab aset erakordne moeseiklus. Performance’ile loob visuaalselt lummavad valgusvormid valguskunstnik Taavi Toom ning õhu paneb võnkuma muusikaline kujundaja Ardo Ran Varres. Andekate noorte loodud moekollektsioonid läbivad suureks saamise tseremoonia, mille peategelasteks on 76 ebamaist modelli ja tantsijat.

Moelavastuse toimumiseks on kõigil võimalik suuresti abiks olla. Hooandja platvormil oodatakse kõigilt MPT toetajatelt ja moehuvilistelt hoogu ürituse õnnestumiseks.

MPT 2016. aasta etendusel osaleb 11 ühis- ning üksikkollektsiooni:

Liisbet Saue “Kaasiku taga kuusikus”

Krete Beljaev & Manni Aia “Must joon”

Elise Kruusel & Lisette-Maria Puhalainen “MMinimalism”

Cathreen Selgis “Illusion (of adulthood)”

Laura Viia “Oma mõtete vang”

Diana Kivits “Element M”

Karin Kreek “Succulent”

Lisaks esitlevad oma loomingut külalisesinejatena:

Morta Nakaite (Leedu)

Liucija Kvasyte (Leedu)

Elina Heilanen (Soome)

Tartu Kõrgem Kunstikool Tekstiiliosakonna ühiskollektsioon

MPT piletid on piiratud koguses saadaval Piletilevi eelmüügist. Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli uksed avatakse külastajatele kell 20:30 ning moelavastus algab kell 21:00. MPT Facebooki fännilehel on piletiloosis osaledes võimalik võita moelavastuse priipääse kahele!

MPT ametlik afterparty toimub Athena keskuses, kus peaesinejaks on indie-electro-pop artist NOËP. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles