Elu24 video! Marten Kuningas lubab staaridele kohast säravat rokkimist ja head groovi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"On kihvt teha suurte staaride muusikat, paisata nende sõnumit edasi," räägib Marten Kuningas Tribuudifestivali eel ning lubab tuleval nädalavahetusel täita lava tugeva ja särava roki ning hea grooviga. 

Meie hulgast lahkunud vanameister David Bowiele pühendatud tribuudiks saab laval kokku kõrgekaliibriline koosseis: lisaks Marten Kuningale ja Miljarditele näeb rokkimas klahvimees Tarvi Kulli ja kitarrist Erki Pärnoja. Võib öelda, et kokku on saanud unistuste bänd!

Repertuaari kohta ütleb Kuningas, et laulude tuumik pärineb 1970-test, mil oli Bowie intensiivne ja äärmiselt loominguline periood. "Sealt on palju häid klassikalisi ja groovisid lugusid, mida kindlasti Bowie fänn ära tunneb ja kes ka ei fänn ole, siis see muusika on kindlasti selline, mis pakub kõigile midagi," lisab rokikunstnik Bowie loomingust sügavalt lugupidav muusik.

Vaata videost, mida oodata Marten Kuningalt ja tema bändilt Tribuudifestivalil 6. mail Telliskivi Rohelises saalis ja mida plaanivad Miljardid edaspidiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles