Anna-Maria Galojani uhke galaõhtusöök läks untsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabrieli uus silmarõõm on Printsessi-Agnes (vasakul). Saates "Õhtusöök viiele" osalised: Printsessi-Agnes; Farmi-Gabriel; Nõia-Ints; Anna-Maria Galojan; Erich Krieger
Farmi-Gabrieli uus silmarõõm on Printsessi-Agnes (vasakul). Saates "Õhtusöök viiele" osalised: Printsessi-Agnes; Farmi-Gabriel; Nõia-Ints; Anna-Maria Galojan; Erich Krieger Foto: TV3

Kolmapäevases saates «Õhtusöök viiele» võttis toitude valmistamise enda peale laulja Erich Krieger. Külaliste plaanid lõi sassi võimas looduskatastroof, mistõttu tuli seltskonnal öö veeta ühise katuse all ning staarpoliitik Anna-Maria Galojani järgmiseks õhtuks planeeritud uhke galaõhtusöök läks vett vedama.

Nõia-Ints: Jäime tõepoolest päev enne Anna-Maria planeeritud õhtusööki Kriegeri poole lumevangi. Saime sealt minema alles kahe paiku päeval, aga Anna-Maria pidi meid enda pool vastu võtma juba kolme paiku.

Kuid Anna-Maria suutis oma kaaslasi üllatada südikusega. Kuuldes, et ollakse lumevangis ning pääsemiseks lootus võib-olla alles õhtupoolikul, võttis noor poliitik kapist saiaviilud, veidke võid ja munad ning valmistas kaaslastele maitsva hommikusöögi.

Ints: See oli tõesti üllatuste üllatus meile kõigile, et Anna-Maria ei kukkunud ei jonnima ega virisema. Esmalt oli tal ju meie jaoks planeeritud uhke õhtusöök, kus põhiroaks isuäratav pardipraad. Viimane oleks tulnud marinaadi vähemalt hommikul panna. Aga noh, seda polnud ju võimalik Galojanil teha.

Anna-Maria tegi teile hommikusöögiks munaroa. Kuidas see maitses?

Ints: Sai läks veidi kõrbema ja rasv ei sulanud ka vist päris korralikult ära, aga kõlbas meile näljastele küll.

Lõpuks, kui minema saime, läksime otse Anna-Maria poole. Ei, tegelikult ei kutsunud ta meid oma koju Kentmanni tänaval vaid hoopis mingisse suursaadiku residentsi vanalinnas.

Kuna korralikuks söögitegemiseks enam aega polnud, võttis agar naine kätte ja tellis oma külalistele pitsad.

Ints: Jah, nii oligi. Anna-Maria tellis meile pepperoni pitsa. Mina andsin igatahes sellise julge sammu eest talle maksimumpunktid. Arvan, et teised ka.

Punktid tulid kindlasti ka selle eest, et nii peen daam ei kukkunud tühja-tähja pärast pirtsutama.

«Õhtusöök viiele» täna õhtul TV3s kell 19:30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles