Eesti mootorrattahooaja avamine toob Pärnusse tuhanded mootorratturid ja huvilised

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustibluus avas Tallinnas hooaja klubis Sinilind, Tanel Padar Blues Band
Augustibluus avas Tallinnas hooaja klubis Sinilind, Tanel Padar Blues Band Foto: Tiit Mõtus

Eesti Mootorrattahooaja Avamine on pikk traditsioon ja harrastajate aasta tähtsündmus, kus kogunevad kokku tuhanded mootorratturid ja kümned tuhanded huvilised, et nautida üheskoos üht päeva, tehes seda, mida ühiselt armastatakse – vaadata ja sõita mootorratastega. 

14.mai päev algab aktiivse messiga Pärnus, Supeluse tänaval, kus muuhulgas eksponaatidele on võimalik teha erinevate mootorratastega testsõite, nautida võrratuid esinejaid ning lastele on eraldi ala, kus toimuvad mängud ja võimalus on batuudil hüpata. Messi raames toimub pidulik hooaja avamine ja Eesti suurim mootorrataste paraad, mis algab Supeluse tänavalt ning kulgeb läbi suvise Pärnu linna ja kuhu oodatakse osalema 3000 mootorratturit.

Foto: Viktor Burkivski

Aktiivsele päevale paneb punkti peale Eesti suurim motopidu Pärnu ruumikaimas klubis Katlamaja(Ringi 56). Meelt lahutavad Eesti menukad artistid Tanel Padar Blues Band ning Sexmachine ühes kõigi lemmik DJ´de Hot n´ Handsome, Doktor Diisel ja Dr. Philgood.

Foto: Tiit Mõtus

Õhtuse sündmuse krooniks on loos, mille peaauhinnaks on Harley Davidson SuperLow 1200T hooajaline kasutusõigus. Loosis osalemiseks tuleb päeval soetada festivalipass, milles on muuhulgas messikaart, pilet õhtusele motopeole ning loosikupong, mille alusel avaneb võimalus võita üheks hooajaks mootorratturite lemmiktootja mootorratas.

Eesti Mootorrattahooaja Avamisega saab end lähemalt kurssi viia Eesti külastatuimal mootorrattateemalisel portaalil siin. Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles