Lugu, kuidas Mick Pedaja 3-aastaselt oma venna ära kaotas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lav Organic Lifestyle poe avamine ja moeshow Ülemiste keskuses. Suurel avapeol esines laulja Mick Pedaja
Lav Organic Lifestyle poe avamine ja moeshow Ülemiste keskuses. Suurel avapeol esines laulja Mick Pedaja Foto: Erlend Štaub

Mick Pedaja rääkis Hooligan Hamletile antud intervjuus, kuidas ta oma venna 3-aastasena ära kaotas. 

Mick Pedaja meenutas oma esimesi mälestusi seoses muusika ja kodukoha Raplaga: «Esimesed mälestused Rapla muusikast oli Linna Pea Rock, kus mängisid erinevad bändid kodukohast kui ka väljast. Mäletan, et kaotasin sel üritusel oma 3-aastase venna ära. Olin täiesti paanikas.» 

«Otsisin teda ja korraldaja andis mikrofoni mulle, kui ma nuttes hüsteeriliselt sinna sisse karjusin: “Mu vend on kadunud!” Kuna ta endast märku ei andnud, siis läksin kodu poole, sest eeldasin, et ta võib sinna poole minna. Õnneks kodu ei olnud kaugel ja juba eemalt nägin, kuidas ta hämaras märtsikellukesi korjas. See oli väga suur õnnetunne, kui teda kohtasin. Küsisin temalt, et kuhu ta läks?! Ta ütles, et läks vanaemale lilli korjama. Ilmselt teda muusika siis nii väga ei huvitanud,» meenutas muusik. 

Refereeritud artikli täisteksti loe Hooligan Hamletist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles