Pilk peale! Selgusid lapsmodellide konkursi Kids Vogue Runway Model 2015 võitjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Restoranis DOM Raekoja platsil toimus Kids Vogue Runway Model 2016 konkursi finaal, kus selgusid kõige lootustandvamad lastepoodiumi modellid. Nelja kuu jooksul toimus eelvoor, mille alusel said finaali valitud 70 poissi ja tüdrukut kogu Eestist.  

Kids Vogue Runway Model 2016 on Star Kids agentuuri projekt - uute nägude otsing ning eneseväljendamise võimalus just nendele lastele, kes on poodiumile sündinud, kes soovivad omandada või arendada oma defileeoskusi ning saada peaauhinnaks võimaluse osaleda rahvusvahelistel laste moenädalatel.

Foto: Kids Vogue Runway Model

Enne finaal-show'd omandasid kõik lapsed poseerimiskogemusi finalistide ametliku galerii loomisel fotograaf Anastasia Sulipaga ning õppisid modellikõndimise reegleid Jelena Vinogradina meistriklassi tundides. Jelena on Alustava Tähe Kooli defileeõpetaja ning moe-show'de lavastaja. 

Foto: Kids Vogue Runway Model

Edasi aga mängis suurt rolli kohusetundlikkus kodus harjutamisel ning julgus tunda end enesekindlalt kaamerate ja zürii ees. 

Star Kids produtsendid jälgisid uusi nägusid nii ettevalmistusperioodi jooksul, kui finaal-show käigus ning valisid need, kes said kohe Alustava Tähe Kooli põhiõpilastega liituda. Valitud said: Margo Orlova (6), Grettel Lõuke (5), Alisa Daneikina (8),  Paulina Kuzmina (10), Milena Gersimenko (10), Angelina Mering (11), Mishel Gulpa (11).

Finaal-show toimus kolmes vanuserühmas: 4 - 6,  7 - 9 ja 10 - 12 aastat. 

Foto: Kids Vogue Runway Model

Esimeses voorus lapsed esinesid сasual stiilis - valged T-särgid ja teksad andsid züriile võimaluse objektiivselt defilee- ja poseerimisoskusi võrrelda. Teise vooruna olid lastebrändide Happeak ja Molo moe-show'd ning Eesti disainikaupluse Nona moe-show. 

Kolmandas voorus väljendasid osalejad aga oma näitlemisoskusi ja võlu kokteilikleitides ja ülikondades. Moodsaid kujundeid aitasid lastele luua Navy Studio ilusad, vanemas vanuserühmas samuti Da Vinci mineraalkosmeetika stuudio fotojumestused, mis ei kahjusta laste nahka.

Foto: Kids Vogue Runway Model

Alustava modellide voore hindasid: Anita Zhukova, Happeak brändi esindaja Eestis; Hanna-Maria Sell, Eesti Printsess 2015; Natalia Pokkinen, Toys&Dolls kaupluse ja  Kids Fest projekti esindaja; Nicole-Mari Gorlats, «TV Start Estonia 2015» talendivõistluse võitja; Liis Sannik, NONA kaupluse esindaja; Helen Kruus, Molo brändi esindaja ning Maria Raja, «Lady Universe Estonia 2016».

Foto: Kids Vogue Runway Model

Kõige nooremas vanuserühmas Grand Prix võitjadeks said Annali Loid, Grettel Lõuke, Meribel Pani, Kenneth Andre Luzgin, Maria Ilus. Keskmises vanuserühmas Grand Prix võitsid Jelizaveta Nikolaeva, Anna Darina Kerola, Marjana Kutõrkina, Mia Britt Rausma, Maria Zaec, Alisa Daneykina, Reinar Ruukel. Vanemate laste hulgas grand-prix omanikuks on Paulina Kuzmina, Michelle Merlene Eek, Mika Tšernobrivõi, Elisabeth Elandra Kuningas, Sofia Katarina Saar. 

Keskmises ja vanemas vanuserühmas said valitud ka parimatest parimad - Star Grand Prix karikate omanikud, nendeks said Nora-Lise Maksing ja Milena Gerasimenko.  

Foto: Kids Vogue Runway Model

Auhinnafond oli suurem kui 10 000 eurot ning keegi osalejatest ei jäänud tühjade kätega, sest igaüks oli tubli oma kõige tähtsama ülesande täitmisel - said hakkama pingega ja andis ennast parima. Kõik finalistid said palju kingitusi projekti partneritelt.

Võitjad valmistavad nüüd ette rahvusvahelisel laval esinemiseks, aga kõik lapsed, kes ei jõudnud sellest moepeost osa võtta, võivad kandideerida Star Kids Agency järgmisele projektile - riiklikule konkurssile «Little Miss Estonia 2016» ja «Little Mister Estonia 2016», mille finaal-show toimub 10.juulil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles