Kerttu Rakke tahtis lapsena saada röövliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Rakke
Kerttu Rakke Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS


Armastatud kirjanik Kerttu Rakke tunnistas Buduaarile, et unistas väiksena saada röövliks.

Tuntud kirjanik ja stsenarist Kerttu Rakke, kodanikunimega Kadi Kuus (40), on lõpetanud Tartu Ülikooli eesti filoloogia eriala ning semiootika magistrikraadi omandas ta Eesti Humanitaarinstituudis.

Usin kirjanik on välja andnud üheksa raamatut (neist kaheksa ise kirjastatud), üle 850 seeria teleseriaali, üle kümne lühijutu ajakirjanduses ja novellikogumikes ning üle 150 kommentaari ja arvamusartikli.

Novembris avaldas ta oma viimase raamatu «Seitse aastat seebiselt», mis võtab kokku autori seitse eluaastat TV3 igapäevaseriaali «Kodu keset linna» kirjutamise ajast.

Andekas Kerttu unistas aga väiksena kas röövli või kunstniku ametist.

Kerttu soovis väiksena, tänu ühele raamatule, saada tulevikus hoopis röövliks. «Pärast seda, kui lugesin algklassides läbi raamatu «Rumcajs», tahtsin saada röövliks. Ka kunstniku amet tundus üsna tore,» lisab ta.

Hetkel on Kerttu ambitsioonid aga avalikkuse eest salastatud. «Öeldakse, kui tahad, et kõik pea peale läheks, siis räägi oma unistustest! Sellepärast olen targu vait.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles