Galerii ja video: Eesti halvim autojuht on Maiu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti halvim autojuht» finaalis ajas Maiu ülekäigurajal napilt alla jalakäija. Õnneks on kohtunikul topeltpedaalid. Seejärel suretas ta auto ristmikul välja, kui pööras välja maanteele, kus liigutakse 90 km/h.

Maiust sai ametlikult Eesti halvim autojuht!

Kohtunik Teele tunnistas, et tal on Maiuga sõites surmahirm. Kohtunik Indrek oli aga šokis ja ütles, et tal on jalad pidurdamisest väsinud.

Teele pakkus, et inimesed, kes väljastasid Maiule load ja lugesid selliste oskuste juures sõidueksami sooritatuks, peaks vangi minema.

Maiu ise nutab, et oleks pidanud isaga saatesse tulema, sest Romas ajab teda endast välja ja kirjeldab oma unistust, kuidas tal on väike auto, milles ta kuulab muusikat ja sõidab üksi randa.

On üsna selge, et Maiu niipea randa ei saa. Halvima autojuhi tiitli saigi Maiu. Nüüd saab ta ka põhjaliku koolituse Autosõidult ning rolleri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles