Miks lõi Marilyn Kerro katki nõid Tonja maja akna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro
«Selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro Foto: TV3

Tänases «Selgeltnägijate tuleproovis» näeb kaadri taha jäänud lõike. Ozerskoje külas toimunud katse käigus lõi Marilyn Kerro katki kohaliku nõia Tonja maja akna. Kuna nõid ei lasknud pärast seda Marilynil magada ja elada oma eraelu, tuli ta mõne nädala pärast tagasi, et hüvitada kahju ja täita nõia soovid.

Samuti näeme, kuidas Pahom viis selle sama küla elanikud öösel surnuaiale ja mis seal veel juhtus.

Tähelepanelikud vaatajad märkasid, et 12. osas, mis toimus Tambovi linna mahajäetud jahuvabrikus, jäi kaadrisse mingi salapärane vari. Millega on tegu? Sama katse ajal oli Viktoria Raidos kirjeldanud üht 11-aastast poissi, kelle ema ta ära tundis ja helistas saatesse, et nõialt abi saada. Viktoria oligi valmis aitama ja korraldas spiritistliku seansi.

Aleksandr Šeps sekkus salapäraselt kadunud noore sportlase Danila Tšentsovi surmajuhtumi uurimisse. Me saame teada, kuidas läheb Novikovide perel, kelle korteris elas kummitus. Pahom oli vahepeal saanud uue nägemuse veel kahe peidetud nõela kohta.

«Selgeltnägijate tuleproov» TV3s täna kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles