Treiler: «Kodutunne» ulatab abikäe eakale paarile, kelle kasvatada on kaks lapselast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 «Kodutunne» suundub täna Järvamaale appi Ailile ja Aleksile. See tubli abielupaar peaks eluaastate poolest ammu rahulikku pensionipõlve nautima, kuid nemad kasvatavad hoopis oma kaht kooliealist lapselast, kellest üks on saatuse tahtel raske puudega. 

68-aastane Aili ja 78-aastane Aleks on oma kolm tütart ammu suureks kasvatanud ja peaks nüüd väljateenitud pensionipõlve pidama. Paraku on üks nende tütardest on sedavõrd alkoholilembene, et ise oma kahte last kasvatada ei saa. Aleks peab võimalikuks, et tütre hinge murdis raske puudega lapse sünd 17 aastat tagasi. Downi sündroomiga Meriliis kasvabki nüüd vanavanemate hoole all, nagu ka tema noorem vend Andre. Aili ja Aleks ütlevad, et mure on hakanud tervisele, aga ega nad enam usu, et tütar oma elus kardinaalse muutuse teeb ja laste juurde tagasi tuleb. «Kodutunne» ei saa küll lastele tagasi tuua ema, aga saab teha selle pere elu uue pesuruumi ja veevärgi näol natukene kergemaks.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kööki».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles