Video: Volbriöö tõi Tallinna tänavatele värvikaid pidulisi nii Eestist kui välismaalt, kellel olid väga kummalised soovid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö ja Cartoon klubis Hollywood
Volbriöö ja Cartoon klubis Hollywood Foto: Klubi Hollywood

Nädalavahetusel tähistatati Euroopa eri paigus ühe või teisel viisil Volbriööd. Ka Tallinnas oli toimumas mitmeid üritusi. Kuigi paljud inimesed olid nädalavahetuseks sõitnud maale grillima, leidus ka pealinna tänavatel mitmeid pidulisi.

Kohalik rahvas suundus enamjaolt pittu Hollykasse või Club Venusesse. Välismaalased tuterdasid vanalinnas niisama ringi ning püüdsid end kohalikele sappa haakida. 

Millised olid aga välismaalt saabunud külaliste ootused ja lootused Eestimaa Volbriööl?

Näiteks sõbrad Ura ja Magnus Norrast olid kuulnud, et Eestis pidi olema võimalik surra pidutsedes näpp tagumikus.

Soomlannad Tiia ja Inna olid loomulikult tähistams Vapput ehk tööliste püha. Kaunitarid olid pähe tõmmanud vallatud meremeeste mütsikesed ja seetõttu endi sõnul väga, väga õnnelikud.

Üldjoontes möödus Volbriöö Tallinnas rahulikult, politsei pidas kinni 17 joobes juhti, mis on nädalavahetuse kohta täiesti tavapärane. 

Vaata meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles