Video: kuulsuste massöör kasutab lihaste lõdvestamiseks hammustamistehnikat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikides tegutsev kuulsuste massöör paljastas, et lisaks tavalistele ja levinud massaažidele pakub ta ka hammustamistehnikal põhinevat massaaži.

48-aastane Dorothy Stein, kellel muusik Frank Zappa andis hüüdnimeks Dr Dot, alustas oma karjääri, pakkudes kontsertidel lava taga massaaži, saades selle eest tasuta kontserdipileteid, edastab Daily Mail.

Muusikute, teiste esinejate ja sportlaste seas hakkas levima sõna, et Dr Dot suudab lihastega imesid teha ja nii saigi naisest lõpuks kuulsuste massöör. Nüüdseks on ameeriklanna masseerinud ja ka hammustanud suure hulga kuulsustest kliente.

Dr Dot ei paljasta, kes ta praegused kuulsustest kliendid on, kuid tema sõnul vajab iga klient individuaalset lähenemist. Mõni soovib pehmemat massaaži ja hammustamist, teine tugevamat.

Dorothy Steini sõnul ärgitas ta hipist ema teda talle massaaži tegema kui ta oli laps.

«Olin laps ja mu käed ei olnud  nii tugevad kui täiskasvanutel. Ema soovitas mulle, et ma teda seljalt hammustaksin,» meenutas naine.

Hiljem õppis naine juurde mitmeid massaažitehnikaid ja anatoomiat, kuid arendas edasi ka hammustamistehnikat, millest nüüdseks on saanud tema leivanumber.

Tänu julgusele ja pealhakkamisele sai temast juba 15-aastasena massöör ning ta on saanud külastada tasuta rohkem kui 3000 kontserti.

Nüüdseks on ta staaride seas tuntud ja küsib ühe massaažiseansi eest umbes 150 dollarit.

Samuti on ta oma tehnikat õpetanud paljudele, kes omakorda kasutavad klientide lihaspingete leevendamiseks hammustamistehnikat, kuid selle tehnika patent on temal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles