Kitarririff ja raju andmine: Rock Cafes leiab aset eriline poksiüritus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitsmes Xplosion Fight Series, Pavel Semjonov
Seitsmes Xplosion Fight Series, Pavel Semjonov Foto: xplosion

Eesti parimas rockiklubis Rock Cafe leiab 14. mail aset midagi, mis ei jäta külmaks ühtegi tõelist rock’n’rolli ega poksi fänni – Ameerika stiilis poksiüritus Rock Cafe Boxing Night!

Mida tähendab Ameerika stiilis poksiüritus? See on hämar poksiring keset võimsaid kitarrikõlareid, fännide kaasaelamine Eesti parimatele amatöör- ja profipoksijatele kohe ringi ümber, sportlaste valugrimassid ja higipritsmed oma tõelises eheduses ning kõike seda «ilustab» mõnusalt pikk kitarririff Eliot Nessilt.

Poksiõhtul saab kaasa elada seitsmele poksimatšile. Õhtu peastaariks on Eesti parim kergekeskkaalu profipoksija, Baltimaade profimeister Pavel Semjonov, kes karjääri jooksul võitnud 16 matši 20st. Seejuures võitis mees Balti meistrivöö möödunud suvel, alistades tiitlimatšis Mirkko Moisari.

Üheks Semjonovi uhkeimaks matšiks oli Soome profipoksija Timo Laine alistamine Lennusadama poksiüritusel, eelviimasel Xplosionil alistas Maardu poksistaar kahekordse Euroopa meistri Mariusz Biskupski.

Modelli ja profipoksijana töötav Timo Laine, kes hiljuti Eesti tipu Sergei Melissi Soomes peetud profipoksiüritusel alistas, tuleb Rock Cafe’sse püüdma 13. võitu kuue kaotuse kõrvale.

Korraldajad lõid viimati käed ka Eesti viimase dekaadi parima poksija, 11-kordse Eesti meistri Ainar Karlsoniga. Ringi astuvad ka Eesti teised parimad, sealhulgas olümpiakoondislased Kaupo Arro, Kirill Serikov ning Artur Zarva!

Äärmiselt tulist ja ringi kanderaamidele rohket survet avaldav duell saab olema Eesti kahe parema üliraskekaallase Mait Metsise ja Ivan Ptšelnikovi korduslahing. Metsis kavatseb võtta Ptšelnikovilt revanši veebruaris saadud napile kaotusele.

Ja kogu õhtu muusika eest hoolitseb Rock ‘n’ Roll with Eliot Ness. Tule ja saa osa millestki erilisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles