Pilk peale! Daf ja Masta Robusta näitavad suvise hitihoiatusega suuri kõlle

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi räppar Daf ja DJ Masta Robusta
Viljandi räppar Daf ja DJ Masta Robusta Foto: Erakogu

Sel aastal tuleb kevad suure matsuga ja oma osa saavad kätte kõik elektroonilise räppmuusika austajad! Viljandi räppar Daf ja DJ Masta Robusta esitlevad energilist peohitti «Suured Kõllid», mis koos mahlaka videoga tõmbab käima nii klubiõhtu kui esimese grillpeo naabrimehe tagahoovis! 

Ühes videoga ilmub plaadifirma Lejal Genes alt ka CD-singel, millel erinevad remixid ja üks kosmiline lisalugu! Tantsulise loo biidi looja DJ Masta Robusta pole elektroonilisema räpi skenes uus tulija, selle nime taha peitub mees, kes seni tuntud kui räpigrupi Öökülm vokalist MC Lord!

MC Lordi sõnul pole suurte kõllide välja toomiseks paremat aega, kui praegu. «Seni veel laiema tuntuse eest varjus püsinud Daf näitab oma skilli kiire biidi peal ja tulemus kõlab ühtmoodi hästi nii Ibiza klubikõlarist kui Viljandi rullnoka pagassis mürtsuvast subwooferist! Mulle on mainitud, et loo toores minek meenutab üleeelmise kümnendi kodumaist otse näkku tümakaräppi ning hetkel 90-ndate vaimustuses eesti peorahval just sellist lugu vaja ongi!» 

Video autoriks on Kuva Meedia meeskond. Sõgedat videot, milles teevad muuseas kaasa teletupsud, banaanikostüümis mees ning Adidase burkaga reivija, saab vaadata siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles