Dustin Hoffmanile maksti viie päeva eest 7,5 miljonit dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dustin Hoffman ja Ben Stiller
Dustin Hoffman ja Ben Stiller Foto: SCANPIX

Uues menufilmis «Little Fockers» («Väikesed Fockerid») ühte peaosa mängivale staarile Dustin Hoffmanile maksti viie päeva töö eest 7,5 miljonit dollarit.

Oscari võitnud näitlejal õnnestus mõnede uuesti üles võetud stseenide eest hiigelsumma välja kaubelda, kirjutab Daily Mail.

«Filmistuudio Universal leidis viimasel hetkel, et osa stseene tuleb ümber teha ning uusi lisada. Hoffmani tegelaskuju sai paar uut etteastet,» selgitas stuudio esindaja.

Ta lisas, et kuna näitleja tuli uuesti võttepaigale kutsuda, siis oli Hoffmanil õigus oma hind öelda.

Ka teised staarid said oma töö eest miljoneid dollareid.

Kinnitamata andmetel maksti nii Ben Stillerile kui ka Robert De Nirole 20 miljonit dollarit. Arvatakse, et selle summa võis saada ka Hoffman.

Kuid koos lisatasuga kerkis Hoffmani summa 27,5 miljoni dollarini.

73-aastane Hoffman mängib uues linateoses meespeategelase isa ja naispeategelase äia.

Stiller ja De Niro on Hollywoodi ühes kõige kõrgemalt tasustatavad staarid. Samas filmis osalenud Owen Wilsoni ja Barbara Streisandi tasu küünib umbes seitsme miljoni dollarini. Jessica Alba oma aga kolme miljoni dollarini. Pole teada, kui palju maksti lapsnäitlejale Colin Baiocchile.

Varem on Fockerite filme tehtud kaks – 2000. aastal valmis « Meet the Parents» ja 2004. aastal «Meet the Fockers».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles