Elu24 video! Vaata, mida arvab Eesti esimene Eurovisiooni võitja Dave Benton Jüri loost «Play» ning mis soovitused annab eurolavale

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton 02.05.2016
Dave Benton 02.05.2016 Foto: Viktor Burkivski

Eesti suurim siseraadio operaatorfirma Artist Siseraadiod OÜ on kutsunud emadepäeva nädalal kaubanduskohtade taustmuusikat valima tuntud laulja Dave Bentoni, kelle koostatud lugudevalikut saab kuulata ligi neljasajas ostukohas üle Eesti. Elu24 rääkis mehega pisut emadepäevast, aga uuris ka, mida arvab esimene Eesti Eurovisiooni võitja meie sellaastasest võistlusloost «Play».

Koos Tanel Padariga esitas Dave Benton 2001.aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel laulu «Everybody», mis võitis võistluse. Nüüd, 15 aastat hiljem mäletab laulja eredaimalt hetke, mil selgus, et võidetakse Euroopa kuulsaim võistlus. «Kõik, ka inimesed lava taga, panid nii palju raha Eesti alla ning nad hüppasid nagu hullud. See oli fantastiline, sa ei unusta hetke laval.»

Benton ise sel aastal Jüri Pootsmannile Stockholmi kaasa elama ei lähe ning teeb sel ajal usinalt tööd. «Eurovisiooni laval tuleb nahale fantastiline kananahk,» tunnistas mees, et kui jumal tahab, läheks ta Eestit taas võistlusele esindama.

Jüri Pootsmanni võistluslugu «Play» on Benton kuulanud kõigest põgusalt. «Nägin internetis tema esitust Amsterdamis ning soovin talle kõige paremat. «Kõik keerleb sinu ümber. Kas sa võidad või kaotad - usu endasse! See on suurim asi!»

Vaata videost, mis oli Dave Bentoni jaoks suurim muutus pärast Eurovisiooni võitu ning kas mees julgeb ka pakkuda, mis kohale võib Eesti sel aastal võistlusel tulla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles