Elu24 video! Emadepäeva eel saab kauplustes kuulata Dave Bentoni valitud muusikat: emadepäev on mulle nagu jõulud

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim siseraadio operaatorfirma Artist Siseraadiod OÜ on kutsunud emadepäeva nädalal kaubanduskohtade taustmuusikat valima tuntud laulja Dave Bentoni, kelle koostatud lugudevalikut saab kuulata ligi neljasajas ostukohas üle Eesti.

«Dave Bentoni lemmiklugusid saab taustmuusikana kuulata  2.-8.maini paljude kaubanduskeskuste, suurte toidukaupluste ning ehitusmarketite siseraadiotes. Lauludevalik on poekettide lõikes erinev, kuid kõikjal emadepäeva eelsele ajale kohaselt pisut romantilisem kui tavaliselt,» ütlesArtist Siseraadiod OÜ muusikajuht Dali Kask.

Kask lisas, et Bentoni kaasamine siseraadiote muusikavaliku koostamisse kõnetab kindlasti  paljusid Eestimaa emasid ja vanaemasid, kelle hulgas on palju selle suurepärase laulja austajaid.

Omaenda esitatud lauludest valis Dave Benton kaupluste siseraadiote muusikavalikusse loo «Soe pisar», mis on artisti uusim, alles läinud sügisel valminud salvestis.

Poekülastajad saavad kuulata Bentoni esituses ka põnevat versiooni legendaarse popmuusika helilooja Arne Oidi poolt 1971.aastal kirjutatud laulust «Suveöö», mis sedapuhku kõlab hispaania keeles, pealkirja all «Una Noche de Verano». Toredat äratundmisrõõmu pakub «Saare naine ja lõunamaa mees» – mõnus suvine lugu, mille eesti raadiokanalid mõne aasta eest tuntuks mängisid.

Lisaks hakkavad kauplustes kõlama romantilised lood Bentoni lemmiklauljatelt ja -ansamblitelt nagu näiteks Rod Stewart, Barry White, Elvis Presley, The Beatles, Uno Loop, Ruja ning paljudelt teistelt.

«Olen Eestis elanud juba ligi kakskümmend aastat ning selle ajaga on see kaunis maa ja siin elav rahvas mulle väga omaseks saanud. Lubage mul anda edasi oma parimad soovid kõigile muusikasõpradele ning eriti emadele ja vanaemadele saabuva emadepäeva puhul,» sõnas Benton.

Laulja Dave Benton on sündinud aastal 1951 Arubal. Aastast 1997 elab ja tegutseb ta Eestis.

Koos Tanel Padariga esitas ta 2001.aastal Eurovisiooni lauluvõistlusel laulu «Everybody», mis võitis võistluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles