Isesõitvad autod panevad rohkem seksima?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine töötamas isesõitvas autos
Naine töötamas isesõitvas autos Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega on räägitud isesõitvatest autodest, kuid samas ka sellest, kuidas see liikluskultuuri ja inimsuhteid mõjutab.

Kanada ekspertide arvates võivad isesõitvad autod tekitada uue seksikultuuri, kuna neis autodes on lihtne seksida, edastab Daily Mail.

«Tegemist on autodega, mida saab panna autopiloodile. Juht saab sel ajal tegeleda kõigega, mis huvi pakub, ka seksiga, ilma et peaks rooli taga olema ja teed jälgima,» teatasid asjatundjad.

Uue autoseksikultuuri esiletõusu ennustas esimesena Kanada isesõitvate autode keskuse esindaja Barrie Kirk.

«See on siililegi selge, et kui ei pea roolis olema, siis hakkab toimuma muud, arvatavalt ka enam seksi. Kui aga arvuti ütleb, et nüüd peaks inimene juhtimise üle võtma, siis on ka seda lihtne teha,» nentis Kirk.

Kanadas kehtiva liiklusseadustiku järgi ei ole isesõitvad autod veel täiesti lubatud, kuid selliste autode lubamise teemaga on hakatud tegelema.

Lisaks Kanadale ollakse isesõitvatest autodest väga huvitatud ka USAs ja Hiinas, kus luuakse nende autodega sõitmiseks reegleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles