Elu24 video! Eesti parim rulataja Aleksandr Tubin: oleks tahtnud paremini, aga peab rahul olema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. aprillil ning 1. mail Tallinnas Saku Suurhallis toimunud Simple Sessionil selgusid selleaastased parimad ekstreemsportlased BMX-i ja rulasõidus. Lauljatar Carine Jessica Kostla niitis rajalt maha juba teist aastat Eesti parima rulataja Aleksandr Tubina.

Aleksandr Tubin rääkis Elu24-le, et sel aastal oli konkurents suurem kui eelmisel ning päris loodetud võitu ta ikka omale ära ei toonud. «Tekkis mitu uut sõitjat, kes pole varem siin käinud ja nad on päris võimsad ka. Sel aastal oli võimsam tase. Mina lõpetasin täpselt samal kohal nagu eelmisel aastal - number 22 peal,» rääkis noor sõitja, et oleks tahtnud paremini.

«Ise mõtlen, et tegin tublisti,» lisas noormees, et peab ikka rahul olema ja loetles ette oma lemmikud rulatajad võistlusel.

Tubin sai võistlusel osalemisest teada kuu aega enne ning hakkas selle jaoks treenima igal nädalal kolm-neli korda. «Kolmetunnised sõidukorrad olid.»

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles