Reis võib alata - tänasest on müügil ERKI Moeshow piletid ja passid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moeshow piletipakk
ERKI moeshow piletipakk Foto: ERKI moeshow

Juba paari nädala pärast saabub aeg, mil tõmmata selga oma vingeim haute couture ning seada sammud Kultuurikatla poole. Tänasest on jõudnud müügile ka kauaoodatud piletid, et 21. mail toimuvale Eesti suurimale üheõhtusele moeetendusele emigreerumisluba välja lunastada.

ERKI Moeshow toimub sellel aastal juba 29. korda ning seekord saab finaaletendusel näha lausa 26 särava moelooja loomingut nii Eestist kui ka lähiriikidest.

Pileti soetamiseks tuleb minna ERKI Moeshow kodulehele SIIN! ning täita ankeet vajalike andmetega. Pärast täitmist saadetakse Sulle sobivasse SmartPOSTi pakiautomaati ERKI piletipakk.

ERKI Moeshow piletipakki aitas komplekteerida Pick&Try ning sellel aastal sisaldab see hulganisti tõeliselt vinget kraami! Iga kodanik saab endale ERKI mikroriiki sisenemiseks vajaliku passi ning autentset ERKI riigiraha. Lisaks sellele sisaldab pakk terve posu head ja veel paremat firmadelt VipLine, Exit Room, Maiasmokk, Kangadžungel, The Body Shop, Make-Up Studio, Blistex, Absolute Dry, Gefilus ja Eluvägi. Esimest sadat piletiostjat ootab veel ka lisaüllatus firmalt Warpaint.

ERKI Moeshow mikroriiki pääsemiseks saab pileteid osta kodulehelt 2. - 18. maini. Piletipaki hind on 17 eurot ning kohapealt ostes 20 eurot. Selleaastane afterparty toimub PADAs ning pileti koos afterparty pääsmega saab endale 20 euro eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles