Kaks kuningat ühel laval! David Bowie ja Marten Kuningas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas ja Miljardid
Marten Kuningas ja Miljardid Foto: Pressifoto

Kes Jazzkaarel väga heast Marten Kuninga ja Miljardite tribuudist David Bowile ilma jäid, siis kõik ei ole veel kadunud. Marten Kuninga ja ta bändi kava "Kuningas Bowie" on taas teie ees Tribuudifestivalil 6. mail kell 19 Telliskivi Loomelikku Rohelises saalis.

Alates Major Tom’ist (Space Oddity, 1969) kuni tänavuse Blackstar’ini – Bowie salvestas 27 albumit ning elas läbi kümneid erinevaid tegelaskujusid. Ta otsis kogu oma elu, luues oma kuvandit üha uuesti ja uuesti. Pikalt oli ta veendunud, et tema päris-Mina on hoopis ülekaaluline Põhja-Korea naine. 

Tribuudifestivalil kõlab murdosa Bowie kirevast muusikast, mille on interpreteerida võtnud Marten Kuningas ja Miljardid.  Kuningas salvestas Miljarditega oma teise albumi “Praktiline mees” (2014). Bändis on Peedu Kass (bass), Kristjan Kallas (löökriistad), Raul Ojamaa (kitarrid) ning tribuudi ajaks on bändiga liitunud Tarvi Kull (klahvpillid) ja Erki Pärnoja (kitarrid).

6. ja 7. mai õhtutel kõlab Telliskivi Loomelinnaku Punasest ja Rohelisest Saalist armastatud ja hinnatud jazzi- ning rockmuusika klassikat. Legendaarseid muusikapalu esitavad kohalikud tõusvad tähed ning end juba inimeste südametesse musitseerinud artistid. Piletid Piletilevist.

Kava leiab siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles