Mihkel Raud kuulutab: Eesti Nokia on viimaks leitud! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV sünnipäevapidu. Mihkel Raud
ETV sünnipäevapidu. Mihkel Raud Foto: Liis Treimann

Mihkel Raud kuulutab oma blogis, et Eesti Nokia on leitud ja selleks on kitarrist Laur Joamets, kes mängib USA tähtsaimas muusikaedetabelis kolmandale kohale jõudnud albumil.

«Ma ei tea, mil määral on see uudis jõudnud Eesti meedias levida, kuid pikaltoodatu on lõpuks saanud teoks - eesti rockmuusik on jõudnud absoluutsesse maailma tippu. Laur Joamets, kes juba mõnda aega Sturgill Simpsoni bändis kitarri mängib, on värskelt tollesama countrylauljaga koos Ameerika Ühendriikide müüdumate plaatide edetabeli tippu tõusnud,» kirjutab Raud oma veebilehel mihkelraud.ee.

Raud märgib, et kui Prince oleks elus, oleks Sturgill Simpsoni uus album «A Sailor's Guide to Earth» Billboard 200 ilmselt esikohale jõudnud.

«Sõbrad, see on suur SUUR asi! Seda enam, et album ise - ning Lauri töö sellel - võtab jalust pehmelt öeldes nõrgaks,» õhkab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles