Megagalerii: 32. Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas, Salme Kultuurikeskuses viidi 30. aprillil läbi Balti Matš kulturismis ja fitnessis. Võisteldi seitsmes kategoorias ning kõikide kategooriate kuldmedalid läksid eestlastele.

Fitnessi võit läks Karmen Metsale, kes napilt võitis vabakavas eesti sportlast Vasilina Kuksovat, kuid võttis kehavoorus kindla võidu ning kokkuvõttes saavutas esikoha.

Juunioride kulturismi võit läks sportlasele, kellele anti täna üle Eesti karikavõit nii noorte kui ka juunioride arvestuses, Meinart Mölsile.

Bodyfitnessis saavutas esikoha terve hooaja mitmetel rahvusvahelistel võistlustel häid tulemusi teinud Tatiyana Pudovkina.

Klassikalises kulturismis sai võidu ka täna Eesti Karikavõistlustel võitjaks tulnud Siim Savisaar.

Nii rannafitnessi kui ka bikiinifitnessi aboluudivõit läks Eesti Karikavõistluste absoluutvõitjatele, Sparta Spordiklubi esindajatele, bikiinifitnessis Jekaterina Remetsile ja rannafitnessis Kert Kaljulale. 

Ootuspäraselt krooniti kulturismi võitjaks puhta skooriga Ott Kiivikas. Teiseks tuli Oti õpilane Raigo Kuusnõmm, kes omakorda võttis revanši teda eelmisel nädalal Läti Lahtistel Meistrivõistlustel võitnud Aivars Visockiselt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles