Eesti Karikavõistluselt kulturismis ja fitnessis perekond Kiivikasele kaks kuldmedalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30. aprillil toimusid Salme Kultuurikeskuses Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Perekond Kiivikas`ele läks kaks kuldmedalit
30. aprillil toimusid Salme Kultuurikeskuses Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Perekond Kiivikas`ele läks kaks kuldmedalit Foto: EKFL

30. aprillil toimusid Salme Kultuurikeskuses Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Võisteldi kulturismis, klassikalises kulturismis, fitnessis, bodyfitnessis, naiste kulturismis, rannafitnessis, bikiinifitnessis ja esmakordselt viidi läbi ka laste fitnessi võistlus, 7-15-aastaste sportlaste arvestuses.

Foto: EKFL

Päeva alustas laste fitnessi kategooria 7-15-aastaste laste arvestuses, mille võitjaks krooniti suurepäraselt jõuelemente sooritanud Ott Kiivikase tütar Emilia Kiivikas (Kristina Korjoljak Spordiklubi).

Foto: EKFL

Fitnessi kategoorias naiste arvestuses sai ülekaaluka võidu Karmen Mets (My Fitness).

Kulturismikategoorias nii noorte kui ka juunioride arvestuses oli parim Meinart Möls (TÜ ASK). Meeste arvestuses kulturismis võitis ülekaalukalt Ott Kiivikas, mis tõi perekond Kiivikasele juba teise võistluste kuldmedali, kes ühtlasi võttis ka meeste absoluudivõidu.

Klassikalises kulturismis võistlesid koos mitmed rahvusvaheliste võistluste medalistid ning parimat vormi näitas üllatuslikult Siim Savisaar (TÜ ASK).

Bodyfitnessi võitjaks kuulutati sel hooajal väga häid rahvusvaheliste võistluste tulemusi teinud Tatiyana Pudovkina (HC GYM)

Rannafitnessi võitjaks juunioride kategoorias tuli Ivar Mikk (My Fitness). Meeste rannafitnessi -178 kuldmedal läks Kert Kaljulale (Sparta Spordiklubi) ja +178 kategooria võit Kuido Jõgisalule (Spa ja Sport Spordiklubi). Aboluutselt parimaks rannafitnessis valisid kohtunikud Kert Kaljula.

Esmakordselt Eestis viidi läbi ka Fitmodelli demovõistlus ning kohad jaotusid järgnevalt:

1. Julia Korotõtš (HC GYM)

2. Julia Smoli (My Fitness)  

3. Irina Akinshina (My Fitness)

Enim võistlejaid oli bikiinifitnessi erinevates kategooriates.

Juunioride kategooria võitjaks tuli Lisett Luts (Spa ja Sport spordiklubi), mastersite arvestuses oli parim Evelin Ainomäe (Sparta Spodiklubi), Kõige lühema bikiinifitnessi kategooria kuldmedal anti Jekaterina Remetsile (Sparta Spordiklubi).

Kategooria -166cm võitjaks tuli Janika Aavamägi (Arctic Sport Club). Enim võistlejaid oli bikiinifitnessi pikkuskategoorias -169cm, mille kuldmedal anti Reet Reimetsale (TÜ ASK).

Kõige pikemate bikiinifitnessi sportlaste arvestuses võitis üli napilt Mari Pukk (Spordikeskus Teras) Bikiinifitnessi absoluutvõit läks Jekaterina Remetsile.

Võistluste parimad osalevad täna õhtul juba Balti Matšil.

Vaata videot Ott Kiivikase tütar Emilia Kiivikasega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles