Simple Session vol. 4 - katsetused rulaga ja intekas Venemaa parima sõitjaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 30. aprillil ning 1. mail toimub Tallinnas üle maailma jälgitav suurejooneline BMX- ja rulavõistlus Simple Session.

Elu24 meeskond käis toimuvat Saku Suurhallis kaemas enne närvekõditavat nädalavahetust. Vaadati platsil toimuvat ja räägiti juttu Venemaa ühe kõvema rulatajaga St Petergurgist, Maxim Krugloviga.

Foto: Martin Ilustrumm

Maxim jõudis vahetult peale treeningplatsile maandumist vigastada ka oma küünarvart. Õnneks polnud vigastused suured - natuke verd ja marraskil nahk, see on rulataja jaoks argipäev. 

Maxim astub võistlustulle laupäeva hommikul esimeste seas, kuid see ei välista siiski üht korraliku peopanekut reede ööl vastu laupäeva. «See ongi meie lifestyle - party and competition together,» pajatas rõõmsatujuline noormees. 

Maxim on Simple Sessioni suur fänn ja käinud Tallinas korduvalt mõõtu võtmas maailma rulasõidu staaridega ning korra isegi võistluse kinni pannud.

Maxim armastab üle kõige rulatamist tänavatel. Tal on enda sõnul eriline talent mängida ka jalgpalli. Tema elufilosoofia: «Kui tõesti teha midagi piisavalt kaua ja südamega, siis see juhtub, sinust saab oma ala parim.» Lemmikmuusikaks on poisil räpp. 

Vaata meeleolukat videot Maximiga!

Simple Sessioni kava ja muud sündmused leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles