Video: nagu «Kill Bill» ehk kuidas naine oma ahistaja paika pani (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Maailma meediasse on jõudnud turvakaamera video, mis oleks nagu stseen menufilmist «Kill Bill», milles naispeategelane Beatrix Kiddo ehk Pruut, keda kehastab Uma Thurman, maksab talle tehtud ülekohtu eest kätte.

Tegeliku elu «Kill Bill» naine on hiinlanna, kes pani liftis paika teda ahistanud ja ta rindu haaranud mehe, edastab news.com.au.

Turvasalvestiselt on näha, kuidas mees luurab liftis naise seljataga siis, kui naine vaatab oma nutitelefoni. Naine astub mehest eemale, kuid mees järgneb talle, tehes katse haarata naist rinnast.

Siis sai vist naisel ahistamisest küllalt, ta virutab mehele hoobi, mis saadav viimase tugeva matsuga lifti nurka. Sellega juhtum ei lõppe, sest mees ajab end püsti ja tahab uuesti naise poole suunduda, siis annab naine mehele löögi alakehasse ning mees vajub liftipõrandale.

Tundub, et see naine oskab võitluskunste ja suutis keerulises olukorras rahulikuks jääda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles