Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis
Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis Foto: Komöödiateater

Sellise nimega teatritükk esietendub juba 3. mail Türil. Broadwayl  9.-16. jaanuaril 2016 kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool.

Foto: Komöödiateater

Käesoleva aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square'il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637.

Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna. Enam ei jäänud muud üle, kui kõik üles kirjutada.

Foto: Komöödiateater

Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on.

Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise. Kohustuslik kõigile, kes naljast lugu peavad!

Foto: Komöödiateater

Komöödiateatri etendust „Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis“ mängitakse 20 korda maikuus üle Eesti.

Muide, reedel 29.04 saates Nädalalõpp Kanal 2ga tutvustab Normann oma eelseisvat teatrituuri, kusjuures tema soojendusesinejaks on Taavi Rõivas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles