Treiler: tänases «Suures komöödiaõhtus» näeb kahte Anne Veskit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 naljasaade «Suur komöödiaõhtu» on üllatanud mitmete ümberkehastumistega, aga tänane saade tõstab selle lati veel kõrgemale. Kuidas saab Merle Palmiste hakkama Anne Veski parodeerimisega ja mida arvab sellest Anne Veski ise? 

Inspireerituna «Laula mu laulu» saatest hakatakse tänases «Suures komöödiaõhtus» esitama Anne Veski laule. Seda kõike loomulikult superstaari enda pilgu all!

Foto: Erlend Štaub

Tõeliselt üllatava ümberkehastumisega tuleb ekraanile Merle Palmiste, kes tänu grimmikunstike tööle on Anne Veskiga pea äravahetamiseni sarnane. Sellist sarnasust ei osanud oodata ka päris Anne Veski, keda samuti tänases saates näeb.

Foto: Erlend Štaub

«Kui ma ausalt ütlen - kui mulle öeldi, et Merle hakkab olema minu kehastuses, siis mõtlesin, et me oleme ju nii erinevad. Nüüd vaatan, et absoluutselt ühesugused kenad naisterahvad,» rääkis Anne Veski ise.

Milliseid laule hakkavad aga naljakonkursi tegelased täna esitama? Oodata on tõeliselt emotsionaalseid etteasteid, sest selgub, et kõik tegelased on Anne Veski repertuaariga vägagi kursis.

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles