Video: vaata, millist muusikat soovitab kuulata seksikas Grete Klein!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seltskonnastaar Grete Klein on viimased ajad küll tumedama juuksevärviga silma paistnud, kuid enamik mäletavad teletähte siiski heleda juuksevärviga
Seltskonnastaar Grete Klein on viimased ajad küll tumedama juuksevärviga silma paistnud, kuid enamik mäletavad teletähte siiski heleda juuksevärviga Foto: Instagram/ Grete Klein

Seksikas telesraja «Padjaklubi» staar ja ka ise laulmisega tegelev Grete Klein andis täna oma fännidele ja jälgijatele muusikasoovituse, mida tasuks kuulata, ja peab tõdema, tal on hea maitse.

«Kui sa tahad head muusikat kuulata, siis Sia viimane album, uuh!» kostab telestaar Grete Klein videos. 

Sia on Austraalia lauljatar ja laulukirjutaja, kes alustas oma karjääri acid jazz bändis 90ndatel. Kui aga bänd laiali läks, hakkas naine tootma soolomuusikat ning kolis Londonisse. Laulja sai suurima tuntuse ilmselt oma kuuenda stuudioalbumiga «1000 Forms of Fear», millest kuulsaimaks sai hitt «Chandelier».

29.jaanuaril avaldas üle maailma tuntuks saanud staar oma seitsmena stuudioalbumi nimega «This Is Acting». Vaata Grete soovitusvideot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles